Nytt Nasjonalmuseum

På oppdrag fra Statsbygg bygger AF Gruppen Nytt Nasjonalmuseum i Oslo.

AF Gruppen har inngått avtaler med Statsbygg for entreprisene Råbygg og Tett bygg på Nytt Nasjonalmuseum. AF har bred erfaring med krevende betongarbeider både innen bygg og anlegg i Norge. Nytt Nasjonalmuseum vil bli et signalbygg i hovedstaden og er et viktig og krevende prosjekt.

K204 Råbygg på Nytt Nasjonalmuseum
Entreprisen omfatter bygging av et plasstøpt råbygg på ca. 54.000 m2 for Nytt Nasjonalmuseum. Råbygget består av en plasstøpt kjeller med messanin og et overliggende plasstøpt bygg i fem etasjer. Arbeidet starter opp i september 2015 med forventet ferdigstillelse august 2017. Kontraktens verdi inkludert opsjoner er anslått til ca. MNOK 500 eks. mva.

Entreprise K205 Tett Bygg på Nytt Nasjonalmuseum
Entreprisen omfatter ca. 11.000m2 fasader og ca. 14.000m2 tak for Nytt Nasjonalmuseum. Entreprisen består av betongkonstruksjoner, vinduer, dører, porter, luker, stål-, mur-, tømrer-, tekke- og metallarbeider. Terrasse og atrier skal ha natursteinsdekke og fasader skal kles med murt naturstein. Arbeidene starter i oktober 2015 med forventet ferdigstillelse i juni 2018. Kontraktens verdi, ekskl. opsjoner, er anslått til ca. MNOK 285 eks. mva.

Produkttype: Nærings-/institusjonsbygg
Tidsrom: September 2015 - Juni 2018
Kunde Statsbygg
Arkitekt/rådgiver Kleihues Schuwerk Gesellschaft von Architekten mbh
Prosjektadresse Victoria Terrasse 11, Oslo
Mer info www.nasjonalmuseet.no/