Byggtjenester

 

Hovedkontor for COWI

På oppdrag fra Hasle Linje 4 AS har AF oppført nytt kontorbygg på Hasle i Oslo. Bygget er blant annet nytt hovedkontor for COWI.

Prosjektet omfattet bygging av et kontorbygg på åtte etasjer samt en parkeringskjeller. Total BTA for prosjektet er cirka 15.800 m2. Bygget skal oppnå energimerke A+/Passivhus og miljøklassifiseres BREEAM - excellent.

Hasle er et spennende område og bydelen er i sterk vekst. Dette er et av flere kontorbygg AF Gruppen igangsetter på Hasle på kort tid. AF har også oppført Aller-bygget og et kontorbygg som huser Byutviklingsetaten. Alle næringsbyggene miljøklassifiseres.   

Produkttype: Nærings-/institusjonsbygg
Tidsrom: Juni 2014 - Juni 2016
Kunde Hasle Linje 4 AS (Höegh Eiendom)
Kontraktssum MNOK 294 eks. mva.
Entrepriseform Totalentreprise
Entreprenør AF Bygg Oslo
Volum 15.800 m2, fordelt på 8 etg. og parkeringskjeller.

Status Cowibygget, en junidag.

Mye skjer på byggeplassen til Cowi om dagen. God fremdrift på glassfasade, tømmer, teglmuring og taktekking de siste ukene har ført til at bygget begynner å ta skikkelig form.

Les mer

Cowibygget - Bygg Oslos fineste utsikt?

Råbygget er nå oppe, og på en nydelig vårdag i mars måtte utsikten dokumenteres. Bildene er tatt fra plan 9 som er takplanet.

Les mer

Elementmontasje K2A Cowi

Elementmontasjen til Kynningsrud nærmer seg slutten, og det gjenstår kun 4 arbeidsuker før råbygget skal være ferdig. De monterer i disse dager plan 7 av totalt 9 plan.

Les mer

Skal du besøke prosjektet?

Alle besøkende skal henvende seg til AF-kontoret.

Les mer