Byggtjenester

 

Råde omsorgsboliger, trinn 2

AF Bygg Østfold har hatt totalentreprise for Råde omsorgsboliger, et leilighetskompleks med 24 enheter. De første beboerne flyttet inn i oktober 2014.

Omsorgsboligene er bygd i tilknytning til kommunens eksisterende bygningsmasse på området, bestående av sykehjem, legekontor osv, og binder disse sammen med transportganger, slik at interntransporten mellom byggene, nå går innendørs.

Alle leilighetene er like, bygd i to toetasjes fløyer. Fløyene er sammenbundet av en 3 etg. fellesfløy med fellesstuer, vestibyle, trapp, heis og teknisk rom. I midten, mellom fløyene, har det blitt anlagt en trivelig, lun hage, der man kan slappe av på pene dager.

Bygget er fundamentert til fjell, og bæresystemet er en kombinasjon av stål og prefabrikkerte betongelementer. Byggherren har lagt stor vekt på vedlikeholdsfrie overflater, så utvendig er bygget er kledd med fasadeplater, blikk og teglforblending. Innvendig er det belegg på gulvene, og malt gips robust på veggene. Himlingene består av ulike himlingsystemer

Råde Omsorgsboliger, trinn 1.
AF Gruppen har også tidligere bygd omsorgsboliger til Råde Kommune. Det ble bygget totalt 17 omsorgsleiligheter fordelt på 3 frittstående bygg lokalisert på ulike steder i kommunen. Byggene hadde grunnflate på 1350 kvm, bestående av leiligheter, fellesarealer, møterom og personalrom.Byggetiden var 10 måneder og prosjektet ble overlevert til en svært fornøyd byggherre i januar 2012.

Produkttype: Nærings-/institusjonsbygg
Kunde Råde kommune
Prosjektadresse Karlshusjordet 4-6, 1640 Råde
Kontraktssum MNOK 49 eks. mva
Entrepriseform Totalentreprise
Entreprenør AF Bygg Østfold
Volum 2.500 kvm

Kontaktinfo

Morten Midtskog
Morten Midtskog
Direktør, AF Bygg Østfold
(+47) 900 84 911