Næringsbygg og offentlige bygg

AF bygger hotell på Gardermoen

AF har solid kompetanse og erfaring med oppføring av næringsbygg og offentlige bygg. Vi tilbyr fleksible løsninger av høy kvalitet ut fra kundens behov, ønsker og muligheter.

Vårt brede fagmiljø innen bygg og energi er vant til å jobbe tverrfaglig innenfor bygg, miljø og energioptimalisering av næringsbygg og institusjonsbygg.  

Bygg som stiller store krav til tekniske og funksjonelle løsninger, er utfordringer vi liker. Vi er kjent for å skape gode lokaler i forhold til kundens behov og krav. Enten bygget er stort eller lite, følger vi ditt prosjekt i mål på en kostnadseffektiv måte.

AF oppnår meget gode innkjøpsavtaler.  Vi utfører arbeidet med egne håndverkere innenfor flere fagområder. I tillegg har vi knyttet til oss dyktige underentreprenører og fagfolk.

Referanseprosjekter

AF bygger Hasle Linje - Frontbygget

Frontbygget på HasleLinje

AF har oppført kontorbygg på HasleLinje i passivhus standard for Höegh Eiendom. Bygget er planlagt for ca 750 arbeidsplasser der Bymiljøetaten er hovedleietaker.

Les mer

Østfoldsykehuset

Østfoldsykehuset

AF Gruppen har bygd nytt Østfoldsykehus på Kalnes. Det nye sykehuset i Østfold sto ferdig i 2015 og var Norges største landbaserte byggeprosjekt.

Les mer

AF oppfører Aller-bygget

Aller-bygget på Hasle

AF har oppført Hasle Linje K5A som totalentreprise for Höegh Eiendom. Det nye kontorbygget på over 11 000 m2 er Aller Medias nye hovedkontor.

Les mer

Se flere prosjekter

Kontaktinfo

Paul-Terje Gundersen
Paul-Terje Gundersen
Direktør AF Bygg Oslo
(+47) 917 44 999
Arne Riise
Daglig leder, Strøm Gundersen AS
97 53 12 49
Geir Flåta
Direktør, AF Nybygg
+47 994 01 510
Morten Midtskog
Morten Midtskog
Direktør, AF Bygg Østfold
(+47) 900 84 911