Baderom i borettslag

AF baderomfornyelse - rehabilitering bad

AF har spesialisert seg på modernisering av bad. Vi har de siste årene modernisert over 10.000 baderom. Bad og våtrom er et av våre store satsingsområder.

AF har utviklet god og velprøvd logistikk, og har i samarbeid med leverandører og Sintef Byggforsk utarbeidet gode standardløsninger for bad.  Det har gitt oss en betydelig erfaring som kommer kundene våre til gode.

Hvordan komme i gang?
AF gir gjerne råd og informasjon om hvordan byggeprossesen fra idè til gjennomføring foregår.  Vi viser gjerne hvilke muligheter det er for baderomsmodernisering og annen modernisering eller rehabilitering i boligselskapet og veileder om hvordan prosjektet bør planlegges og gjennomføres. Deretter er det viktig at styret kontakter et anerkjent byggelederfirma som kan bistå videre i byggeprosessen.

Besøk et pågående prosjekt
Er en baderomsmodernisering gjennomførbar? Bråk og støv? Tar disse arbeidene knekken på folk? AF tilbyr en omvisning på et pågående prosjekt for å vise at baderomsmodernisering faktisk går veldig greit og gir fornøyde beboere. Vi viser frem prosjektets showrom og gjennomgår alle mulighetene vårt tilvalgssystem gir.

Hvorfor velge AF?
AF er en samarbeidspartner som du kan stole på at leverer kvalitet og gjennomfører prosjektene på en smidig og effektiv måte. Vi satser på forskning og utvikling slik at siste nytt om kunnskap på løsninger, produkter og utstyr kommer våre kunder til gode. Våre kontinuerlige forbedringsprosesser sørger for at vi utvikler oss hele tiden. Det er også trygt å vite at vi har stor kapasitet på gjennomføringen av prosjektene og at kundene kan ringe oss og få hjelp i hele reklamasjonstiden.

Referanseprosjekter

Fjellvang borettslag

Fjellvang Borettslag

Fjellvang Borettslag og Rambøll Norge AS valgte AF Byggfornyelse til modernisering av et av Drammens største borettslag.

Les mer

Baderomsfornyelse i borettslag

Myhrerenga Borettslag

AF har rehabilitert baderom i 168 leiligheter i Myhrerenga borettslag i Skedsmo kommune.

Les mer

AF fornyer baderom i tøyenparken borettslag

Tøyenparken Borettslag

AF har gjennomført baderomsrehabilitering i Tøyenparken borettslag. Borettslaget har 130 leiligheter.

Les mer

Kontaktinfo

Kristian Gjestemoen
Prosjektsjef, AF Byggfornyelse
+47 922 34 307