• 1
  • 2
  • 3
  • 4
Våre referanser

I AF har du mange muligheter som nyutdannet

Det er knapt grenser for hvor langt du kan komme i AF, enten du vil bli spesialist, leder eller begge deler. Alt du trenger er vilje, pågangsmot – og en solid dose nysgjerrighet.

Våre medarbeidere er svært forskjellige, men har alle én ting felles: De er nysgjerrige. De elsker gode løsninger og vanskelige utfordringer. I AF Gruppen dyrker vi nysgjerrigheten. For vi vet at de som stiller nye spørsmål som regel finner nye svar.

Vi rekrutterer først og fremst deg som er nyutdannet. Vi rekrutterer også studenter, så om du fortsatt er student, kan du likevel ta kontakt med oss og høre hvilke muligheter vi har for deg. Vi gir ansvar og tillit til unge mennesker som brenner for faget, viser initiativ og ønsker å lære. Tilbake får vi engasjement og gode løsninger. I AF Gruppen vil du finne mennesker som deler din nysgjerrighet. og du vil finne rom til å leve den ut.

14 AF-lag løp Holmenkollstafetten

For syvende år på rad stilte AF Gruppen med et stort antall lag på vårens vakreste eventyr. Lørdag 13. mai løp 210 sporty AF’ere Holmenkollstafetten gjennom Oslos gater.

Les mer

Medeierskap

Hver tredje AF-medarbeider eier AF-aksjer – verdier for mer enn 1 milliard kroner til sammen.

Les mer
Karriere i AF

Karriere i AF

Å utvikle kunnskapen og kompetansen til våre ansatte er den mest lønnsomme investeringen vi gjør i AF. Alle våre ansatte må ha vilje til å utvikle seg kontinuerlig.

Les mer

Kontaktinfo

Sif Løvdal
Sif Løvdal
Rekrutterings-ansvarlig
+47 457 86 585
Bård Frydenlund
Konserndirektør HR og Bygg Sør-Vest
(+47) 918 68 621