Karriere i AF

Karriere i AF

Å utvikle kunnskapen og kompetansen til våre ansatte er den mest lønnsomme investeringen vi gjør i AF. Alle våre ansatte må ha vilje til å utvikle seg kontinuerlig.

”Han er den fødte leder” hører man av og til at folk sier. I AF har vi liten tro på at ledelse er noe man får gratis. Vi må alle sammen jobbe hardt for å ta ut vårt eget potensial. De nærmeste tre årene skal AF rekruttere mellom 500 og 600 nye ledere. Det er en sterk målsetting at mange av de nye lederne skal utvikles i egen organisasjon. Årlig gjennomfører 250 medarbeidere lederutviklingskurs i AF-regi.

AF fokuserer på lederutvikling og mener ledere må ha evne og vilje til å: 

  • Følge adferdskoden og kjerneverdiene
  • Være forretningsorientert
  • Beslutte og iverksette
  • Lede og inspirere
  • Analysere 

Gode karrieremuligheter

Nyutdannede ingeniører og økonomer får muligheten rett fra skolebenken.

Les mer

Utvikler toppledere fra egne rekker

AF Gruppen utnevner fire nye konserndirektører for virksomhetsområdene Miljø, Bygg, Offshore og for Personal og Organisasjon.

Les mer

Årets ledertalenter

Hvert år plukker AF ut ledertalenter og tilbyr lederkurs i AF-regi. I januar var 40 AF-ere samlet i Asker for å fullføre siste del av lederkurset de har deltatt på denne høsten og vinteren.

Les mer

Peer Gynt som lederfilosofi

Peer Gynt forsto sent i livet at han aldri hadde vært seg selv. AF tar ikke sjansen på at våre unge ledere skal gå i samme fellen.

Les mer

AF Gruppen, AF Akademiet

AF Akademiet

I AF har alle medarbeidere mulighet for utvikling både innen fag og ledelse. AF Akademiet samler konsernets kurs- og opplæringstilbud.

Les mer

Kontaktinfo

Sif Løvdal
Sif Løvdal
Rekrutterings-ansvarlig
+47 457 86 585