AF Gruppen

Nyutdannet ingeniør 2017

Nysgjerrig?

Vi trenger deg som er nysgjerrig og liker å jobbe i team.

AF er et ledende entreprenør- og industrikonsern med virksomhet innen Anlegg, Bygg, Eiendom, Offshore, Miljø og Energi.

Hver dag løser vi komplekse utfordringer innenfor alle områder av ingeniørfaget. Våre 3200 ansatte er svært forskjellige, men har alle én ting felles: De er nysgjerrige. De leter alltid etter de beste løsningene og elsker store utfordringer. I AF Gruppen dyrker vi nysgjerrigheten, for vi vet at de som stiller mange spørsmål får gode svar.

AF Gruppen trenger nyutdannede ingeniører til oppstart høst 2017. Vi tilbyr ansvar og tillit, og venter engasjement og gode løsninger tilbake. Hos oss vil du finne mennesker som deler din nysgjerrighet, og du vil finne rom til å leve den ut. 


Spennende arbeidsoppgaver

  • Kontraktsarbeid
  • Oppfølging av underentreprenører
  • HMS / Kvalitetsikring
  • Stikning
  • Mengdeberegning
  • Kalkulasjon
  • Driftsplanlegging

 

Nysgjerrig? Du har mulighet til sommerjobb i 5 av våre forretningsområder; BYGG, ANLEGG, MILJØ, ENERGI OG OFFSHORE. Når du søker på stillingen er viktig at du krysser av for hvilket område du ønsker helst å jobbe for, dersom du er interesser i flere så skriv gjerne dette i søknaden.

Ta også gjerne kontakt med oss på stand om vi kommer på besøk til ditt studiested dette skoleåret.

Bilde

Om

AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 12,4 mrd. og 3200 ansatte. AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på. AF - "Addressing Future".