14 AF-lag løp Holmenkollstafetten

For syvende år på rad stilte AF Gruppen med et stort antall lag på vårens vakreste eventyr. Lørdag 13. mai løp 210 sporty AF’ere Holmenkollstafetten gjennom Oslos gater.

14 AF-lag løper Holmenkollstafetten på lørdag
For syvende år på rad stiller AF Gruppen med et stort antall lag på vårens vakreste eventyr. 
Lørdag 13. mai skal 210 AF’ere ut å løpe Holmenkollstafetten gjennom Oslos gater. Se etter de gule trøyene!  
Det deltar lag fra både små og store forretningsenheter i AF, og på startstreken finner du også rene prosjektlag som Vamma kraftverk og fagmiljøer som AF sitt stikningslag. 
De fleste lag løper i klassen Byggebransjen for Kreftforeningen. 
Det forventes som vanlig stor intern konkurranse mellom lagene om beste totaltid og etappeplassering for kvinner og menn.  
Men det er også noen lag som ikke har lagt skjul på at formtoppen legges til kveldens bankett. 
Bildet: Alle AF-lag møtes til felles fotografering og startnummerutdeling i Frognerparken før løpet. 

I Holmenkollstafetten 2017 deltok det som vanlig lag fra både små og store forretningsenheter, og på startstreken sto også rene prosjektlag som Vamma kraftverk og fagmiljøer som AF sitt stikningslag. De fleste lag løp i klassen Byggebransjen for Kreftforeningen. 

Aller raskest var AF Bygg Oslo sitt lag som for tredje år på rad fikk tittelen Raskeste AF-lag. I år løp laget, som har rekord på 00.59.26, inn til slutttid på 1.06.56. På plassene bak vinneren kom AF Offshore Decom og anleggsvirksomhetens prosjektlag som bygger ny veistrekning mellom Tvedestrand og Arendal.

Det var som vanlig god stemning og stor intern konkurranse mellom lagene, selv om enkelte lag ikke la skjul på at formtoppen var prikket inn til kveldens store bankett hvor alle AF-lag var samlet.

Se også video fra Holmenkollstafetten 2016.   


Foto: Eivor Eriksen 

Publisert: 12.05.2017