Vi søker etter Produksjonsmedarbeidere og Elektriker til teamet vårt i Egersund!

Som medarbeider hos oss vil du få både spennende og utfordrende arbeidsoppgaver, og du får i stor grad styre din egen arbeidsdag. Du får mulighet til å jobbe med prosjekter fra start til slutt, sammen med kollegaer med lang og solid erfaring som liker å tenke kreativt og nytt!
Hos oss blir du en del av et arbeidsmiljø som er preget av høy trivsel, og du får mulighet til å utvikle deg innen nye fag- og ansvarsområder. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode forsikringsordninger, og du vil også få mulighet til medeierskap i bedriften gjennom vårt aksje- og opsjonsprogram. For oss er det viktig at vi sammen tar del i verdiøkningen som skapes i fellesskap.

Noen av arbeidsoppgavene og ansvarsområder du får hos oss:

  • Være en pådriver og motivator for å utvikle produksjon internt med gode ideer og løsninger
  • Bidra til erfaringsoverføring mellom prosjektene
  • Etterleve lovkrav, standarder og interne prosedyrer
  • Evne til å jobbe selvstendig i et hektisk miljø
  • Serviceinnstilt med en positiv innstilling
  • Varierte oppgaver innen produksjon/sammenstilling

Vi ønsker at du har:

  • Relevant fagbrev og utdanning/erfaring, gjerne teknisk innen kjøleteknikk, platearbeider
  • Som elektriker ønsker vi du har fagbrev som elektriker Gr L
  • Utstrakt erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning
  • Erfaring med kunder fra olje- og offshore-selskaper en fordel

For å lykkes i rollen må du være analytisk og nøyaktig, i tillegg til at du har en strukturert tilnærming til dine arbeidsoppgaver. Du kjennetegnes av å være initiativrik, framoverlent, og har gode samarbeidsevner. Videre trives du med å jobbe både selvstendig og i team.

Er du den vi ser etter? Da håper vi at vi hører fra deg!

Søknader blir behandlet fortløpende.