Er du vår nye Verksmester på maskinavdelingen?

AF Gruppen er en viktig samfunnsbygger med gjennomføringskraft til å løse noen av de største prosjektene i landet. Nå kan du være med
å sørge for at prosjektene våre får en best mulig start og avslutning. Vi ønsker å styrke AF Gruppens Maskinavdeling og søker vi nå etter en dyktig verksmester som skal være ansvarlig for verkstedet. Som verksmester i AF Gruppen får du være med å styre en av Norges største maskinparker, inngå i et svært kompetent fagmiljø innen maskin, og ha personalansvar for mekanikerne på verkstedet. Som verksmester jobber du i team med flere verksmestere, og samarbeider tett med andre funksjoner på Maskinavdelingen.

Hovedoppgaven til Maskinavdelingen er å forvalte maskiner og utstyr, som leies ut til alle selskaper og forretningsenheter i AF Gruppen. I tillegg bygger de en rekke maskiner og utstyr selv. Maskinavdelingen holder styr på hele 12.000 enheter. 

Arbeidsoppgaver 

Du vil få ansvar for planlegging, utførelse og dokumentasjon av service og vedlikehold på maskiner og utstyr, og for at verkstedet driftes innen gitte krav til HMS, kvalitet og produktivitet. Du vil være med å velge maskiner og utstyr, og bidra til forsvarlig og hensiktsmessig bruk av maskinparken, inkludert samarbeid og oppfølging av leverandører, samt oppfølging av reklamasjonssaker. Du må like å tenke nytt og vi skal ha fokus på det grønne skifte framover. 

Kvalifikasjoner 

Du må ha fagbrev som mekaniker, samt teknisk fagskole eller annen relevant utdanning. Du kan godt være nyutdannet, men det er en fordel med erfaring fra verksted. Annen relevant erfaring, innen ledelse eller maskin, teller positivt.  

Stillingen passer for deg som er interessert i maskiner og utstyr, og trives med en kombinasjon av administrativt og praktisk arbeid. Arbeidshverdagen kan være travel, så det er viktig at du klarer å holde oversikt og kontroll når det er mye å gjøre. Du må trives med å ta ledelsen, og kunne samarbeide godt i team.  

Vi tilbyr 

I AF Gruppen blir du del av et fellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for fag og resultatoppnåelse. I AF tror vi at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg.   

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn med bonusordning og mulighet til medeierskap i AF Gruppen gjennom eget aksjeprogram. 

Vi oppfordrer nyutdannede til å søke. Søknader blir behandlet fortløpende.