Hopp til hovedinnhold

Elektroleveranser til Sørkedalsveien 150

AF Energi med elektroleveranser i forbindelse med rehabilitering av tredje etasje i Sørkedalsveien 150.

Prosjektstatus

   Mar 2023
   Dec 2023

   AF Energi leverer alt av elektroarbeider i forbindelse med totalrenoveringen av tredje etasje i Sørkedalsveien 150. Arbeidet inkluderer lys, sensorikk, sikringsskap, data, varmeovner, stikkontakter, nødlys og brannvarsling.

   • 9 536 600,- ekskl. mva.

   AF Gruppen

   Sørkedalsveien 150, 0754 Oslo

   Hele anlegget leveres med KNX så alt av varme kan styres fra en sentral. Med bevegelsessensorer i alle rom styres lyset av tilstedeværelse, og i hele etasjen er alt av belysning (300 lamper) byttet ut med LED. AF Energi har også prosjektert og spesifisert sju tavler (store sikringsskap) som samler signaler og kurser. 

   Kristoffer Follestad.jpg

   Installasjon: Kristoffer Follestad monterer en koblingsboks i taket 

   Det er blant annet Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk som får nye kontorlokaler i den nyrenoverte etasjen.  AF Byggfornyelse har totalentreprisen på renoveringen på oppdrag fra byggherre Höegh Eiendom mens AF Energi AS er engasjert underentreprenør for elektroarbeidet.  Prosjektleder Henrik Sørby har ledet et team fra AF Energi på 6-8 personer fra mars til desember 2023. 

   Gard og Henrik.jpg

   Sluttkontroll: Gard Kristoffersen og Henrik Sørby (t.h.) i AF Energi diskuterer detaljer i sluttfasen av prosjektet. 

   - Det har vært veldig interessant og hektisk. Det er et stort prosjekt til å være et rent elektroprosjekt og mange leverandører og aktører som skal koordineres for å få alt på plass, sier prosjektleder Henrik Sørby fra AF Energi. 

   Prosjektinformasjon

   Kunde: Höegh Eiendom