Hopp til hovedinnhold
Når offshoreinstallasjoner i Nordsjøen ikke lenger er i bruk krever norske regler og internasjonale overenskomster at de skal fjernes. AF er ledende i Europa innen fjerning og gjenvinning av offshoreinstallasjoner. AF har kompetanse til å utføre de mest kompliserte fjerningsoppdrag og gjenvinner inntil 98 % av stålet på plattformene. Vår offshorevirksomhet leverer i tillegg komplette tjenester innen kjøle- og ventilasjon til offshoreinstallasjoner, landanlegg, rigger og skip (HVAC) og havvind. Vi er tett på og skaper verdier for våre kunder gjennom tilstedeværelse i Norge, Storbritannia og Asia.

Aktuelt

 • Tildelt havvindkontrakt

  Aeron, et selskap i AF Gruppen, er tildelt en EPCi-kontrakt for leveranse av komplette ventilasjons- og kjølesystemer til et 2GW havvindsprosjekt som er en del av et stort utbyggingsprosjekt i regi av det nederlandske, statseide selskapet TenneT. Prosjektet skal produsere strøm til husstander i Tyskland og Nederland. Avtalen med Aeron har en verdi som overstiger MNOK 500 ekskl. mva.

  Publisert 03.06.2024

 • AF-posten artikkel
  Stål fra skip blir brukt i flerbrukshall i Oslo

  Et parti av stålplater fra et produksjonsskip/FPSO vil bli benyttet til bjelker blant annet takkonstruksjonen til Løren Flerbrukshall i Oslo.

  Publisert 04.04.2024

 • AF-posten artikkel
  Ombrukte brannslukkere i nye leiligheter

  Kjøperne av nye boliger i Skårersletta MIDT på Lørenskog får med seg en brannslukker som har vært brukt tidligere, kanskje på en oljeplattform i Nordsjøen.

  Publisert 17.01.2024

 • AF-posten artikkel
  Oscar (17) ble med Aeron på jobb i Tyrkia

  Oscar Dørum fikk en real smak på arbeidslivet da han var utplassert hos Flekkefjord-bedriften Aeron.

  Publisert 04.01.2024

Se flere nyheter

Decommissioning offshore oil and gas infrastructure