Hopp til hovedinnhold

HasleLinje: Karvesvingen 1

Aller Medias nye hovedkontor på Hasle strekker seg over mer enn 11 000 kvadratmeter.

Prosjektstatus

   Jan 2013
   Dec 2014

   Om prosjektet

   AF har oppført Hasle Linje K5A som totalentreprise for Hasle Linje (AF Eiendom og Höegh Eiendom). Kontorbygget er på ca 11 200 m2 BTA, og planlagt for ca. 500 arbeidsplasser. Bygget er oppført med en kjelleretasje for parkering, lager og tekniske rom, samt kontorer over fem plan med takterrasse i øverste etasje.

   • MNOK 200

    Kontraktssum

   • HasleLinje K5A oppnådde BREEAM- klassifiseringen "Very Good" for designfasen.

   AF Gruppen

   Karvesvingen 1, 0579 Oslo

   Nytt hovedkontor på Hasle

   Aller-bygget er det første bygget AF tok fatt på og overleverte på Hasle Linje. Det nye kontorbygget på over 11 000 m2 er Aller Medias nye hovedkontor.

   Bygget er fundamentert på knastefundamenter på fjell. Råbygget er bygd av prefabrikkerte betongelementer over fundamenter, og plasstøpte yttervegger i kjeller. I hovedfasaden er det vekselvis vinduspartier og isolerte tettfelt, innrammet med granittfasade. Resterende av fasade er bekledd med granitt. Foruten selve bygget er det bygd tilhørende utomhusanlegg  med veier, plasser og støttemurer.

   Bygget er utført i henhold til TEK-10, tilfredsstille energiklasse B.  K5A er bygd etter BREEAM (Building Research Establishment’s Environmental Assessment Method) med karakteren Very Good .

   • 11 200 m2

    Samlet areal for kontorbygget, fordelt på fem etasjer og kjeller

   Prosjektinformasjon

   Prosjekttype: Næringsbygg
   Forretningsenhet: AF Bygg Oslo
   Arkitekt: LOF Arkitekter AS
   Kunde: Höegh Eiendom
   Entrepriseform: Totalentreprise