Hopp til hovedinnhold

HasleLinje: HasleTre

Et spektakulært trebygg tilpasset nordisk klima!

Et bærekraftig trebygg litt utenom det vanlige!

Hasle Tre er et prosjekt hvor vi har strukket oss litt lengre for å møte behovet for lavutslippsbygg. Foruten bruk av tre, vil bygget være demonterbart slik at materialene kan gjenbrukes, i tillegg planlegges bygget sertifisert til BREEAM-NOR Excellent.

  AF Gruppen

  Haslevangen 18, 0579 Oslo

  HasleTre er planlagt som en trekonstruksjon fra første skisse. Selve bygget blir veldig flott, både innvendig og utvendig. Fasaden vil bestå av sponkledning og fasaden skal skifte uttrykk etter årstidene. Deler av fasaden kles med grønne planter som fungerer i nordisk klima, og vi har planlagt en spektakulær takhage som både er en biotop for dyrking og et fint sted å oppholde seg.

  I 2050 skal Norge være et lavutslippssamfunn. På HasleLinje ønsker vi å gjøre vår del av arbeidet mot lavutslipp ved å utvikle fremtidens bygg – HasleTre.

  Når HasleTre står ferdig i 2022, har utbyggerne Höegh Eiendom og AF Eiendom allerede tenkt på bygningsmaterialenes neste livsfase. Det spektakulære trebygget på Hasle blir nemlig demonterbart, slik at materialene kan gjenbrukes i andre prosjekter i fremtiden.


  Dette gjør HasleTre til et forbilde for sirkulære bygg.

  Prosjektinformasjon

  Prosjekttype: Næringsbygg
  Forretningsenhet: AF Eiendom