Hopp til hovedinnhold

HasleLinje: Karvesvingen 2

COWIs nye hovedkontor sprer seg over 15 800 kvadratmeter, fordelt på åtte etasjer og parkeringskjeller.

Prosjektstatus

   Jun 2014
   Jun 2016

   Om prosjektet

   På oppdrag fra Hasle Linje 4 AS har AF oppført nytt kontorbygg på Hasle i Oslo. Bygget er blant annet nytt hovedkontor for COWI.

   • MNOK 294

    Kontraktssum

   • 15 800 m2

    Areal

    Fordelt på 8 etasjer og parkeringskjeller
   AF Gruppen

   Karvesvingen 2, 0579 Oslo

   Nytt miljøbygg på Hasle

   Sammen med Höegh har AF Gruppen utviklet Hasle til å bli en ny og levende bydel med leiligheter og kontorbygg.  Cowi har hovedkontor i det såkalte Portalbygget på Hasle. Portalbygget er bare et av flere kontorbygg som er bygget av AF.  Vi har blant annet oppført Aller-bygget og et bygg som huser Byutviklingsetaten. Alle næringsbyggene miljøklassifiseres.   

   Portalbygget på HasleLinje er på 15 800 kvm over åtte etasjer. COWI skal inn i flere av etasjene med anslagsvis 500 ansatte og overtok sine lokaler 1. juli 2016.

   Portalbygget er ført opp som passivhus med energiklasse A, og miljøklassifiseres etter BREEAM-NOR-EXCELLENT standarden. Blant de grønne grepene som er gjort, er et insektshotell som står ute på en av takterrassene.

   Portalbygget ligger ved siden av det nye hovedkontoret til Securitas som var ferdig 2018. Sammen med Aller-huset og Frontbygget danner kontorbyggene inngangsportalen til HasleLinje. Rundt 1500 arbeidstakere vi ha sitt daglig virke på Hasle.

   • HMS i AF

    Ta vare på deg selv - bry deg om andre

    Arbeid skal planlegges og utføres slik at det ikke oppstår skade på mennesker, miljø eller maskiner. Resultatene AF oppnår i sitt HMS-arbeid avhenger av at alle er bevisst sitt ansvar og påvirkningskraft.

    Mer om HMS i AF

   Prosjektinformasjon

   Prosjekttype: Næringsbygg
   Forretningsenhet: AF Bygg Oslo

    Ledige stillinger