Hopp til hovedinnhold
Krydderhagen

Krydderhagen

Krydderhagen er en grønn og moderne hageby på Hasle.

Prosjektstatus

   Jan 2015
   Jun 2019

   Om prosjektet

   På Vinmonopolets gamle eiendom på Hasle har AF Eiendom og Höegh Eiendom utviklet et eiendomsprosjekt som har falt i smak blant både unge og voksne boligkjøpere.

   • Boliger

    510
   • Byggeperiode

    2014-2019
   • Byggherre

    AF Eiendom og Höegh Eiendom
   • Totalentreprenør

    AF Bygg Oslo
   AF Gruppen

   Hasle, Oslo, Norge

   Det grønne grepet

   En flott park på området, miljøgate og bilfrie områder er en del av det grønne grepet som er gjort i boligkonseptet.  Krydderhagen er et grønt og levende bomiljø for alle aldersgrupper, med gode uteplasser som legger til rette for godt naboskap.

   I Krydderhagen er det leiligheter for alle, og samtlige har gode uteplasser for å virkelig kunne nyte de grønne omgivelsene. På bakkeplan er det lekre leiligheter med hager og direkte utgang til frodige utearealer. Oppover i etasjene er det lyse, moderne leiligheter med god takhøyde og store vindusflater – alle har naturligvis balkong, noen av dem to. På toppen er det takleiligheter med store terrasser; her kan beboerne dyrke frem egne krydderhager.

   Ny bydel på HasleLinje

   Höegh Eiendom og AF Eiendom står bak utviklingen av området HasleLinje. I tillegg til de 510 leilighetene i Krydderhagen, består Hasle Linje av en rekke næringsbygg med totalt 6 000 arbeidsplasser, barnehage og nærsenter med ulike servicetilbud.

   Prosjektinformasjon

   Prosjekttype: Boligbygg
   Arkitekt: Dyrvik Arkitekter
   Entrepriseform: Totalentreprise
   Entreprenør:

    Se andre pågående boligprosjekter