Hopp til hovedinnhold
Vi rydder fra fortiden og bygger for fremtiden. Til det trenger vi de klokeste hodene og de flittigste hendene. Vil du være med?

I AF jobber det over 6000 ansatte. Vi trigges av utfordringer, og vet at de som stiller nye spørsmål, som regel finner nye svar. Vi ser etter deg som gjør det samme.

Hvert år ansetter AF mange nyutdannede, og hver sommer har vi mange studenter innom på sommerjobb.  Vi trenger deg med fagbrev, bachelorgrad, mastergrad eller med fagskoleutdanning.

Bli med å rydde fra fortiden og bygge for fremtiden, du også!

Hvordan ser en arbeidshverdag i AF ut?

I AF har vi mange forskjellige ansatte som gjør mange forskjellige ting. Felles for oss alle er at vi har et nysgjerrighetsgen, og med det vil vi påvirke verden. Under ser du artikler og videoer hvor du får et innblikk i vår arbeidshverdag.

 • AF-posten artikkel
  Sommerjobb: Bygge T-bane

  Mens andre har ferie, jobber Mowahid Shabbir (24) med å oppgradere T-banen i Oslo.

  13.07.2023

 • AF-posten artikkel
  Rådgivende ingeniør vs entreprenør

  Mikael leder prosjekteringsarbeidet for nytt Vikingtidsmuseum. På Storøykilen planlegger Ingvill nye leiligheter. Anjas begeistring for samferdselsprosjekter har ført henne til spennende lederroller. Felles for AF-ingeniørene er bakgrunn fra rådgiverbransjen før de startet hos entreprenør.

  08.05.2023

 • AF-posten artikkel
  – Liker tempoet i entreprenør-bransjen

  Siv Fredriksen Kaarstad og Martin Geiran sikret seg fast jobb i AF Gruppen etter å ha deltatt i AF-kollektivet.

  27.09.2022

Hva gjør du når du får en oppgave du ikke har peiling på?

Min arbeidsdag: Prosjekteringsleder

Studentkontakt