Hopp til hovedinnhold

HVAC-R rammeavtale ConocoPhillips

God ventilasjon og kjøling er viktige sikkerhetsfaktorer på en plattform. AF leverte kjølesystemer til en ny boligplattform på Ekofisk.

Prosjektstatus

   Dec 2011
   Nov 2013

   Om prosjektet

   AF ble valgt som samarbeidspartner da SMOE Verft i Singapore skulle levere kjølesystemer til boligplattformen 2/4 L på Ekofisk.

   • MNOK 300-400

    Kontraktssum

   AF Gruppen

   56°32′57,11″N 3°12′35,95″Ø

   Ventilasjon på boligplattform på Ekofisk

   AF ble valgt som samarbeidspartner da SMOE Verft i Singapore skulle levere kjølesystemer til boligplattformen 2/4 L på Ekofisk.                

   Verftet SMOE er et heleid verft av Sembcorp Marine i Singapore. AFs HVAC-tjenester inngikk i SMOEs leveranse på en av ConocoPhillips nyere installasjoner (Ekofisk 2/4 L) på Ekofisk-feltet. Kontrakten omfattet komplette leveranser og installasjoner av kjøle- og fryseanlegg, og kjøle- og fryserom for proviant inkludert elektroinstrument. Kontrakten ble vunnet i sterk konkurranse med flere internasjonale leverandører med lang erfaring og tidligere leveranser til SMOE.

   I tett samarbeid med kunden har AF designet løsninger som er miljøvennlige og driftssikre. Det er lagt stor vekt på at drift og vedlikehold blir ivaretatt på en god måte.

    

   Prosjektinformasjon

   Prosjekttype: HVAC - Offshore
   Kunde: ConocoPhillips