Hopp til hovedinnhold

Riving av hus

  AF Decom er en allsidig riveentreprenør med bred erfaring fra små og store riveprosjekter og miljøsaneringsprosjekter. Vi tar også oppdrag i privatmarkedet og bistår med alt fra riving av tilbygg, piper, garasjer eller andre mindre bygg på tomten din i tillegg til komplett riving av hus og opparbeidelse av tomt for nybygg.

  Hvordan gå frem for å rive på tomten din?

  Enten det gjelder tilbygg, uthus, garasje eller rett og slett hele huset, så har AF Decom kompetanse og utstyr til å løse oppdraget. Vi hjelper deg med hele riveprosessen inkludert opparbeidelse av avfallsplan og søknader til kommunen. 

  AF Decom er en aktør med lang erfaring og god kompetanse til å lose deg gjennom denne prosessen med minst mulig bekymring og visshet om at alle arbeider som gjøres på tomten din følger gjeldende forskrifter og regler.

  Avfallsplan og søknadsplikt

  Riving av bygning som overskrider 100 m2 BRA eller arbeider som medfører vesentlig endring, herunder fasadeendring, eller vesentlig reparasjon av bygningen som omfatter mer enn 100 m2 BRA krever egen avfallsplan. Denne planen kan du overlate til oss å utarbeide. Vi har god kontroll på alle fraksjoner (avfallstyper) og hvordan disse skal sorteres, gjenvinnes eller deponeres.

  Høy sorteringsgrad og fokus på sikkerhet når AF Decom river eneboliger

  For denne type oppdrag trenger du også en ansvarlig søker, og vi bistår deg med søknadsprosessen til kommunens plan- og bygningsmyndighet for en mest mulig smidig prosess.

  Hva koster det å rive et hus?

  Det er mange faktorer som påvirker hva det koster å rive et hus. Adkomsten til bygningen, farlig avfall, hva slags bygningsmaterialer er huset laget av. For å gi deg en best mulig riktig pris er det derfor best med en befaring på tomten. Først da kan vi garantere deg en riktig pris for en jobb utført på en sikker og trygg måte. Kontakt oss i skjema under eller ring en av våre kontaktpersoner for mer informasjon eller en uforpliktende befaring.

  Ønsker du et uforpliktende tilbud?

  Nysgjerrig på hvordan vi kan hjelpe deg? Fyll inn kontaktdetaljene dine nedenfor, så hører du fra oss i løpet av kort tid. 

  Du kan så klart ringe oss om det passer deg bedre

  La oss ta ned det gamle, så kan du fokusere på det nye

  AF Decom er landets ledende riveentreprenør og har alt som trengs av maskiner og nødvendig personell for å løse dine behov. Som et selskap i AF Gruppen er godt HMS-arbeid en selvfølge og vi sørger alltid for forsvarlig sikring av eiendommen og tilrettelegger for en tryggest mulig rivejobb, med korrekt kildesortering og avfallshåndtering. Vi sørger også for rapportering og dokumentasjon underveis og etter at jobben er ferdig, slik at du har det du trenger for å få din ferdigattest fra myndighetene.