Det finnes selvfølgelig ikke et fasitsvar på oppgaven. AF ønsket å se hvordan semifinalistene resonnerte, og det har vært en fryd å gå gjennom besvarelsene til de mange studentene som kjempet om finaleplass.  

Ikke uventet møtte vi mange med en ren matematisk tilnærming. Det ble gjort nødvendige forutsetninger for volum og potensial, før studentene fylte opp leiligheten til randen. Vegard gikk lengst og skiftet ut isloasjonen med nudler for å få utnyttet potensialet. Kristine mente en markedsundersøkelse blant beboerne om deres forhold til nudler, var veien å gå, mens Solveig tok høyde for at lagringen av nudler ikke skulle gå ut over kollektivets psykososiale miljø. Emmanuel la alle slike hensyn til side i sin helt spesielle metode, som viser seg å være uslåelig i forhold til nøyaktighetsgrad.

Tusen takk til alle som har bidratt med gode besvarelser. Selv om bare 30 kandidater har gått videre til finalen, så har vi bitt oss merke i mange kreative studenter som vi håper å møte igjen på karrieredager og bedriftspresentasjoner.

Se også afgruppen.no/afkollektivet