Hopp til hovedinnhold

Drømmer som blir til virkelighet

  Som entreprenør er AF i kontakt med mange unge mennesker hvert år som er interessert i en mulig karriere i selskapet, enten som fagarbeider, lærling eller ingeniør. Vi ønsker at flere får øynene opp for de spennende mulighetene og yrkesretningene bransjen har å by på. AF har vært med å utvikle en av Norges mest populære og profesjonelle idretter, skiskyting i mange år. Utøvere som Sturla og Ingrid hadde ikke kommet dit de nå er, uten å følge sin drøm. Drømmer kommer i mange former. Vi drømmer om at flere velger yrkesfag eller å bli ingeniør. Bli best på det du drømmer om. I AF kan din drøm bli til virkelighet.

  Vernejakke blir nytt futteral til Sturla

  AF Gruppen er hovedsamarbeidspartner til Norges Skiskytterforbund, og er med i Peer Gynt Lauget, i tillegg til mindre sponsorater på lokalt nivå. 

  Norges Skiskytterforbund

  AF Gruppen har vært hovedsamarbeidspartner til Norges Skiskytterforbund siden 2007/08-sesongen. Avtalen omfatter samtlige utøvere på lag i Norges Skiskytterforbund - elite, junior og rekrutt kvinner og menn. Gjennom samarbeidet er AF Gruppen med på å utvikle en av de mest populære og profesjonelle idrettsgrenene i Norge. Avtalen omfatter profilering gjennom hele perioden og profilering som hovedsponsor for åpningsrennet på Sjusjøen.

  Skiskytterforbundet har lykkes med å få frem talenter og lag som profilerer AF Gruppen og idretten på en god måte. I likhet med AF Gruppen har skiskytterne satt seg høye mål og ambisjoner og er opptatt av å skape en prestasjonskultur basert på et godt forankret verdigrunnlag. http://www.skiskyting.no/

  Peer Gynt-stemnet

  AF Gruppen er en av hovedsamarbeidspartnerne og er med i Peer Gynt Lauget. For Arrangementet har høy kvalitet og gjennomføres av en organisasjon som har verdier som AF lett kan identifisere seg med. Arrangementet ved Gålåvatnet benyttes i forbindelse med et kundearrangement, samt AF Gruppens lederutviklingsprogram.

  Les mer om Peer Gynt-stemnet her. www.peergynt.no/

  Kreftkompasset

  AF Gruppen har siden 2017 stilt med to mentorer årlig. Formålet er å hjelpe kreftrammede tilbake til hverdagen. 

  Kreftkompasset har erfaring med behandling av kreftpasienter, oppfølging av pasienter og pårørende etter avsluttet behandling, og samtaler med etterlatte. Samfunnet bruker store ressurser på kreftbehandling, men etter avsluttet behandling opplever mange at de er overlatt til seg selv. Kreftkompasset ønsker derfor å legge til rette for at det private næringsliv kan bidra til positiv endring for den enkelte.

  Mentorskapsprogrammet går ut på at en person fra privat næringsliv er mentor for en person som har gjennomgått en kreftbehandling. Deltakeren søker om å få støtte og hjelp til utfordringene de har i forhold til arbeidslivet. Det kan for eksempel være å komme ut i jobb eller stå i den jobben de allerede har. 

  Kreftkompasset legger rammene for programmet og følger opp både deltakere og mentorer hele veien.

  Om Kreftkompasset. 

   

   

   

  • Landslag 2023/24
   AF Gruppen har vært hovedsamarbeidspartner for Norges Skisytterforbund siden 2008.
  • Peer Gynt spelet Gålå vatnet AF Gruppen
   Hvert år tar AF med seg unge ledertalenter til samling på Gålå hvor Peer Gynt stemnet både er en del av lederutviklingsprogrammet og en fantastisk kulturopplevelse.
  • Ina Skarpnord Ødegård og Kristian Prøis Rusten fra AF Anlegg er mentorer i Kreftkompasset 2024/25.