Hopp til hovedinnhold
Construction City samler bygg-, anleggs- og eiendomsbransjen for å møte fremtidens utfordringer i et moderne, levende og innovativt miljø.

Samhandlingsarena for innovasjon og vekst

I 2025 står Construction City klart på Ulven i Oslo. Næringsbygget på 103 000 kvadratmeter vil huse store og små aktører innen bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen, som sammen skal skape innovative og bærekraftige bransjeløsninger for fremtiden. Construction City blir AF Gruppens nye hovedkontor.

Construction City Cluster er en næringsklynge der innsikt deles, nettverk bygges og innovasjonsprosjekter skapes. Bransjeaktørene jobber allerede nå sammen i klyngen for å løse problemstillinger innenfor digitalisering, det grønne skiftet og bransjens attraktivitet. Sammen skaper vi kunnskap og verktøy som kommer hele bransjen til gode.

Mer om Construction City: 

Construction City skaper fremtidens byggebransje

 • Construction City interiør
  GK Gruppen AS, Multiconsult, SINTEF, StartupLab, Norsk Gjenvinning og DNB vil delta aktivt i utforming og utbygging av prosjektet, og i ulik grad ha plassert funksjoner/arbeidsplasser i det fremtidige Construction City.
 • Construction city kartusnitt
  OBOS kjøpte området på Ulven i 2016. Det skal bygges 3000 boliger og over 200 000 kvadratmeter næring som en del av Ulven-utbyggingen.
 • Construction City
  Construction City vil tilby framtidens kontorløsninger og skal være en attraktiv arena for læring og utvikling.

 • AF-posten artikkel
  Slik blir Construction City

  I byggenæringens nye storstue legges det til rette for tilfeldige møter mellom mennesker.

  09.11.2021

 • Skal bygge Construction City i Oslo

  AF Gruppen har inngått kontrakt med Construction City Holding AS om å bygge Construction City, en næringsklynge som skal samle bygge-, anleggs- og eiendomsbransjen i Norge. Kontrakten har en verdi på MNOK 2 676 millioner, ekskl. mva.

  07.07.2021

 • Store planer for gjenbruk på Construction City

  Det nærmer seg byggestart for Construction City på Ulven. Helt sentralt i arbeidet står prosjektets miljøambisjoner.

  16.11.2020