Hopp til hovedinnhold
Tekniske entrepriser

Tekniske entrepriser

  AF Energi har kompetanse og kapasitet til å gjennomføre store tekniske entrepriser.

  Vi har egne fagpersoner for rør og elektro, og benytter samarbeidspartnere vi kjenner godt innen ventilasjon. Uavhengig om vi jobber i en utførelsesentreprise eller totalentreprise, er alltid målet å finne de beste løsningene for deg som kunde, og vi sørger for koordinering og samhandling i de viktige tekniske fagene.

  Vi har mange års erfaring og er faglig sterke innen byggautomasjon, varme, kjøling, rør, elektro samt ventilasjon og energiteknikk, og leverer med stolthet fra oss ryddige, tekniske anlegg der vi tar ansvar for alle tilhørende fag.

  Ta kontakt for en prat om hvordan vi kan bistå deg med effektiv energibruk og energiløsninger som kan hjelpe deg med å spare både energi, miljøet og penger.

  Spør oss om tekniske entrepriser

  Artikler

  • Prefabrikerte rørsjakter på Livsvitenskapsbygget

   I begynnelsen av mars ble 17 meter høye prefabrikkerte rørsjakter løftet inn i Livsvitenskapsbygget. Det er første gang denne metoden blir brukt i så stort omfang.

   09.03.2023

  • AF-posten artikkel
   Campus Ås - Superlativprosjektet

   Gigantprosjektet i universitets- og høgskolesektoren har vært det største prosjektet for både AF Bygg Østfold og AF Energi & Miljøteknikk. På Campus Ås er det plass for superlativer.

   31.05.2020