Hopp til hovedinnhold

Construct Venture AS

Construct Venture er en venturekapitalinvestor (CVC) som spesialiserer seg innen bygg, anlegg og eiendom. Vi investerer i teknologiselskaper som er i tidlig- eller vekstfase innen bygg- og anleggsteknologi (ConTech) og eiendomsteknologi (PropTech).

Construct Venture samarbeider med gründere og andre investorer for å utvikle og skalere sine porteføljeselskaper fra tidligfase til å bli verdensledende vekstselskaper. Som aktive investorer bidrar vi med både kompetanse og engasjement for å tilføre verdi til selskapene vi investerer i, og er spesielt interesserte i selskaper med innovative teknologier og løsninger med eksepsjonelle team.

Vårt unike sektorspesifikke fokus skiller oss fra tradisjonelle venture-investorer. Vi har inngående kjennskap til bransjen, dens terminologi og prosjektenes spesielle oppbygging. Gjennom vårt partnerskap med både AF og OBOS, besitter Construct Venture betydelig intern ekspertise som er en viktig ressurs i evalueringen og vurderingen av nye oppstartsselskaper. Denne kompetansen er også avgjørende for å bistå og veilede porteføljeselskapene i deres utvikling og posisjonering i bransjen.

Construct Venture AS

Besøk vår nettside

constructventure.no

Aktuelt

 • Startup får tungvektere i ryggen 

  Oppstartsselskapet Findable skal rydde opp i bygg- og anleggsbransjens dokumentasjonsjungel. Nå satser Construct Venture (OBOS/AF Gruppen), Kompas Venture Capital og Malling & Co Venture på løsningen.

  Publisert 07.06.2022

 • AF og OBOS investerer i Parqio

  Oppstartsselskapet Parqio har et ambisiøst mål om å forbedre bymiljøer gjennom sitt smarte garasjesystem. Nå får de OBOS og AF Gruppen med på laget som investorer.

  Publisert 26.01.2022

 • Satser tungt på fornøyde boligkjøpere - henter 10 millioner i frisk kapital

  Oppstartsselskapet Bygr får flere tungvektere med på laget i videreutviklingen av selskapet. AF Eiendom, Construct Venture, Grand Invest og Innovasjon Norge bidrar med frisk kapital.

  Publisert 17.11.2020

 • Skyter inn millioner i automatisering

  Spanske Scaled Robotics har overbevist i testprosjekter. Nå gjør AF og OBOS storinvestering i selskapet gjennom Construct Venture.

  Publisert 04.02.2020

 • Investerer i start-up innen Virtual Reality

  AF Gruppen fortsetter satsningen på start-ups. Nå investerer Construct Venture og Skagerak Maturo i VR-selskapet Vixel. Løsningen har vært testet ut i AF siden våren 2019.

  Publisert 04.11.2019

 • AF Gruppen inn i Minuendo

  AF Gruppen og OBOS investerer i ny startup. Denne gangen skal Construct Venture investere i startup-selskapet Minuendo, som lager neste generasjons hørselsvern.

  Publisert 25.04.2019

Kontakt oss

Construct Venture AS

Telefon og e-post

+47 950 79 650

Send e-post

Besøksadresse

Innspurten 15

0663 Oslo

Postadresse

PB 6272 Etterstad

0603 Oslo

Fakturainformasjon

Construct Venture AS

Org.nr.:920 340 180

E-post:faktura@afgruppen.no

Ønsker faktura som:E-post