Hopp til hovedinnhold
For å rekruttere, utvikle og beholde de beste folka, må vi rekruttere talenter fra et bredt og mangfoldig utvalg. Vi mener ulike perspektiver gir bedre beslutninger, og derfor skaper mangfold verdi og økt konkurransekraft. AF jobber langsiktig med tiltak som skal øke kvinneandelen og sikre mangfold og like karrieremuligheter. Vi har som mål å være bransjens mest attraktive arbeidsgiver og medarbeidertilfredsheten skal være like høy hos alle. AF er en del av bransjens mangfoldsnettverk, Diversitas. Vi samarbeider også med Equality Check og CORE- Senter for likestillingsforskning.

Aktuelt

 • Konsernsjefen har hatt arkitektstudent som mentor

  Som en del av Diversitas arbeid for økt mangfold i bygg- og anleggsbransjen, har konsernsjef Amund Tøftum i AF deltatt i en omvendt mentorordning.

  Publisert 24.11.2023

 • AF-posten artikkel
  Rådgivende ingeniør vs entreprenør

  Mikael leder prosjekteringsarbeidet for nytt Vikingtidsmuseum. På Storøykilen planlegger Ingvill nye leiligheter. Anjas begeistring for samferdselsprosjekter har ført henne til spennende lederroller. Felles for AF-ingeniørene er bakgrunn fra rådgiverbransjen før de startet hos entreprenør.

  Publisert 08.05.2023

 • AF har deltatt i viktig likestillingsforskning i arbeidslivet

  Ny forskning viser at menn og kvinners ambisjoner og idealer i arbeidslivet er de samme. Likevel bekreftes kjønnsforskjeller i stillingsnivå, karriere og lønn. Studiet viser at forskjellene er størst hos småbarnsforeldre.

  Publisert 11.03.2022

Studenter spør: "Er det bare menn 40+ som jobber hos entreprenør?