I AF Energi bidrar vi til samfunnets grønne omstilling ved å levere energieffektive og bærekraftige løsninger som samfunnet har behov for. Dette gjør vi i alt fra mindre serviceoppdrag til entrepriser på mange hundre millioner, totalentrepriser og utførelsesentrepriser.

Bredden i det vi jobber med gjør at mulighetene er mange, og utfordringene spennende. Hos oss blir du en del av et sterkt og ungt fagmiljø, som ikke er redd for å utfordre bransjen med å tenke nytt.

Er du den vi ser etter?

I AF Energi er vi ca 150 ansatte, og våre team består av ingeniører, økonomer, serviceteknikere og fagarbeidere. Dette gjør at vi kan levere det meste innen energitjenester med egen fagkompetanse. Nå søker vi flere nye kollegaer.

- Vi har flere store oppdrag i årene som kommer, og jobber blant annet med prosjekter som det nye sykehuset i Drammen, Radiumhospitalet, energisentral på Construction City, Livsvitenskapsbygget og Vestlia Resort. Vi skal hjelpe våre kunder med effektiv energibruk, lokal energiproduksjon, tekniske entrepriser og oppfølging av energiløsninger. På den måten løser vi utfordringer både her og nå, og for fremtiden, sier Kristoffer Abrahamsen, direktør i AF Energi.

- Noe av det som gjør oss unike er at vi opererer i hele livssyklusen til prosjektene, fra mulighetsstudier via tekniske entrepriser og rehabilitering, til drift og service. Som både entreprenør og rådgiver kan vi gi våre kunder større trygghet rundt kalkyler, prosjektere løsninger tilpasset gjennomføring og prefabrikasjon, og ikke minst videreføre HMS tiltak fra prosjektering til gjennomføring. Her kan du med andre ord være med på å påvirke fra start til slutt. Det gir oss gode muligheter til å gjøre en faktisk forskjell, sier Abrahamsen.

Nå har du mulighet til å bli en del av laget. Sjekk ut våre ledige stillinger under, kanskje det er akkurat deg vi ser etter?